235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Vážený pane řediteli, 

jsem maminkou Barbory Nachtmannové, která navštěvuje  1.C. Vaší školy. Rozhodla jsme se napsat Vám e-mail se zpětnou vazbou rodiče, neboť si myslím, že zpětná vazba je ve všech směrech důležitá. Předesílám, jedná se o čistě pozitivní sdělení, nejde o žádnou formu stížnosti, a to je také důvod, proč jsem se rozhodla pro tento krok, neboť zpravidla se dozvídáme pouze negativní sdělení a to je škoda; chválit se má, a o to více, když je to opodstatněné. 

Ráda bych touto formou především poděkovala, za krásný přístup a péči o naše prvňáčky, jejich třídní učitelce, paní dr. Gotschalkové. Třídní učitel v první třídě je zásadní pro tvorbu vztahu k institutu školy; a to někdy až do dob studií vysokoškolských. O to více mě potěšila slova dr. Gotschalkové první den školy, že by ráda v dětech probudila pozitivní vztah ke škole, aby se do školy těšily a měly ji rády. Jestli mohu mluvit za mou dceru Barboru, tento úkol je na 100% splněn. Přístup paní dr. Gotschalkové je opravdu úžasný, vede děti ke slušnému a kamarádskému chování, vede je k ohleduplnosti, divá se na ně jako na individuality, snaží se je pozitivně motivovat a vůbec je vidět, že ji její práce baví. A to je v této profesi zásadní. Pracovat s lidmi, o to více s dětmi, se musí s láskou a s nadšením.

Ráda bych vyjádřila poděkování i ostatním pedagogům. Dcera navštěvuje kroužky „Musica e Danza“ a kroužek „Keramika a Sklo“, a je naprosto nadšená. Poděkování zaslouží i Vaše dvě kolegyně na recepci v hale školy, se kterými se denně potkávám.

Jelikož jsme neměli žádnou předešlou zkušenost s Vaší školou a úplně přesně jsme nevěděli co nás se začátkem školní docházky čeká, měli jsme přirozené obavy. Už během náhradního termínu zápisu, který jste nám s dcerou umožnili a který jsme s Vaším kolegou, panem zástupcem Mgr. Šindelářem absolvovali, měla jsem možnost si všimnout velice příjemné atmosféry Vaší školy, na čemž se zase zásadní měrou podílíte Vy, pane řediteli. 

Berte, prosím, tento email jako poděkování vám všem, a to i těm, které jsem zde nejmenovala.

S přátelským pozdravem,

Lucie Nachtmannová

Zápis pro šk. rok 2024/2025
Pozvánka
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa