235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Sami přišli, sami připravili, sami realizovali. Tak jednoduše se dá shrnout možná nová tradice na naší škole. Chce to nadšence, vytrvalost , nápad a realizaci.
Žáci 9.A za mnou přišli s myšlenkou udělat si velkou roztomilou tečku za studiem na naší škole.
Vím, co dokázali a dokážou a tak ihned získali moji podporu. Přes pana ředitele (děkujeme), DDM a třídní učitele se začalo organizovat, shánět vymýšlet a promýšlet. Nabídli jsme spolupráci i 9.B, kde většina souhlasila a pomáhala. Finance jsme získali z Vánočního jarmarku a sponzorů (rodičů).
A pak se pomalu vše dalo do pohybu.
V pátek dopoledne 7. 6. 2024 přišli všichni zájemci a organizátoři a podle vize Valerie Vychodilové
se začalo zdobit, stavět, foukat , připravovat catering a program. Výsledek ohromil všechny (viz fota) – mne, pana ředitele i všechny zúčastněné. A pak se odebrali všichni domů na přípravu vlastního image a splnění „dress kódu“. Kolem 16:30 jsem dorazil a postupně i ostatní . Bylo milé od žáků, že pozvali svého třídního p.uč. Babaču i bývalou třídní učitelku p.uč. Bomerovou, paní recepční Miladu, svoje nejbližší kamarády jako hosty a paní Bezpalcovou, která zajistila focení celé události.
A pak…..? Pak to začalo ! Hudba, občerstvení, soutěže , hlasování a vyhlášení Krále a Královny Stužkování, tanec, karaoke a to vše za souběžného komentování „spíkra“ Marka Hanzlíka 🙂 . Bylo úžasné a zároveň pro mne melancholické sledovat moje „zlatíčka“ i žáky 9.B, jak se baví, jak si to užívají a jak z nich srší energie (budou ji ještě v životě potřebovat…). To vše narůstalo
v poslední půlhodině zakončené stužkováním žáků 9.tříd třídními učiteli.
Nebylo lehké skončit v nejlepším ale klobouk dolů, splnili, na čem jsme se domluvili a v 22:05 byl sál opuštěný a pak jen zhasnout. A v sobotu ráno v 7:00 přišli někteří dle slibu uklízet a udělat za skvělou akci velkou tečku.Bude se mi móóóc stýskat !!! Děkuji zlatíčka !!! p.uč Zachník (alias král Jelimán)

Hravá odpoledne ve škole
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa