235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Jako každým rokem se na konci dubna ozvalo zaklepání na dveře naší školy. Na prahu však k našemu překvapení nestály bezzubé čarodějnice v černých hávech, ale jistá Alenka, Kloboučník, Šklíba a další zástupy kuriózně vyhlížejících stvoření. A protože na našich bedrech, tedy bedrech 9.A, spočívala povinnost uspořádat pro naše mladší spolužáky čarodějnický rej, chopili jsme se příležitosti a od nových pohádkových přátel jsme si něco málo vypůjčili. Vytiskly se plakáty a započaly náročné přípravy.

Aby se však žáci dostali do Říše divů, museli stejně jako Alenka projít malými dveřmi. Ocitli se ve školní tělocvičně, kde je čekalo přetahování s Pentlochňapy, opičí dráha dvojčat Tydliduma a Tydlidýna a mohli si vylovit svá jablíčka z čarovné vody jakožto prasátka Srdcové královny.

Ke konci programu jsme vyhlásili vítěze soutěží a předali ceny za nejhezčí masku. Třídy dostaly za první tři místa hrůzostrašné moučníky a za čtvrté a páté místo byly odměněny bonbóny. Na úplný závěr jsme si zatancovali, protože vítězi jsme se přeci stali všichni. Všem děkujeme za účast a pevně doufáme, že jste si odlehčený pátek užili stejně jako my.

Za 9.A Tadeáš Ch., Katka K. a Adéla L.

Hravá odpoledne ve škole
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa