235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Třída 4.A

….tak jsme dnes 6.6.2017 přišli na řadu! Od 8 do 10.30 (bez jakékoli přestávky) děti vydržely „bojovat“ s hlínou.  A že je práce bavila, o tom svědčí i to, že si nikdo v 9.45 nevzpomněl, že má hlad. To se ještě nestalo! Slova jsou málo, více ve fotogalerii.

Nápad  zvelebit betonovou zeď kolem školního areálu vznikl na popud jedné z maminek. Sepsala grant a výtvarnice I. Skokanová  připojila konkrétní vizi, jak by to mohlo vypadat: Idea: Otisk prstu je jedinečný znak naší osobnosti, stejně jako žilnatina listu. Každý máme potřebu ostatním ukázat „tady jsem byl“. Hlína spojí oba otisky v trvalou estetickou hodnotu a potvrzení osobní přítomnosti. Realita: My dospělí ukazujeme fotky z dovolených, vystavujeme si certifikáty, fotíme, atd. Děti ryjí do lavice, čmárají po zdi, sbírají všechny možné reklamní nesmysly. Vize: Pojďme té individuální potřebě dát společné téma. Podpoříme estetiku, osobní hrdost z účasti na něčem trvalém a hezkém. Tvůrčí činnost otvírá duši a ústa.“

Projekt byl vybrán do veřejného hlasování, prostřednictvím webové stránky http://www.napadprosestku.cz. Hlasovat pro naši listnatou zeď, oficiálně Revitalizaci ulice Pod Cihelnou, můžete od 1.6. do 15.6.2017 – zde. Hlasuje se přes potvrzovací kód, který je zaslán na telefon. Abyste mohli hlasovat pro náš „malý“ projekt, musíte nejprve dát hlas některému z velkých projektů. Nezjistila jsem, jak  jinak se tam dostat. Považujete-li nápad za zajímavý, hlasujte, prosím.

třídní učitelka E.Bomerová

« z 4 »
Zápis pro šk. rok 2024/2025
Pozvánka
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa