235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Tento školní rok jsme se rozhodli oslavit  Mezinárodní den dětí sportovně. Na školním hřišti, v tělocvičnách a v prostorách školy, které se proměnily ve sportoviště, probíhaly urputné boje o nejlepšího hráče v tenisu, ve stolním tenisu, v badmintonu, nohejbalu a v přehazované. Školním Tomášem Berdychem se stal Petr Gramer (8.A), který v tenisu vybojoval první místo. Nejúspěšnější hráčkou badmintonu byla Magdalena Bernatová (6.A) a mezi chlapci zvítězil Adam Diegel (8.A). S nejmenší raketou (ping-pongovou) to nejlépe  uměl opět Jan Linhart (8.A). Nohejbalu se zúčastnilo 5 týmů, z nichž nejúspěšnějším byli Lukáš Podzimek  s Lukášem Schwarzcingerem (9.B). Nejlepším družstvem v přehazované byl tým „Deváťaček “ z 9.A.

Naši nejmenší sportovci, tedy žáci prvého stupně také soutěžili. Ve všestranně zaměřeném sportovním víceboji, který obsahoval 10 disciplín, se sprintovalo, házelo na vzdálenost a na cíl, skákalo přes švihadlo a do dálky.

Sportovní den byl zahájen vystoupením našich žákyň-mažoretek. Potom následovalo přátelské utkání ve fotbale mezi žáky a učiteli. Arbitrem tohoto zápasu nebyl nikdo jiný než samotný pan ředitel, kterému neunikl žádný aut, natož faul. Fotbalový zápas, který skončil 4:1, dopadl bohužel opět ve prospěch žáků, a tak se učitelé shodli na tom, že budou muset začít pro příští rok více trénovat………

« z 2 »

Pro děti I. stupně bylo připraven 10 stanovišť nejen sportovního zaměření. Děti si mohly vyzkoušet skok do výšky, do dálky ale i lezeckou stěnu. Některá stanoviště byla zaměřena i na vzájemnou spolupráci celé třídy. V tento den ale nešlo o to, kdo bude nejrychlejší, kdo doskočí nejdál nebo nejvýše. Důležité bylo, aby si děti bavily, zasmály se a zažili pěkné chvíle se svými spolužáky a kamarády. Věříme, svůj svátek prožili jako správné děti. A to dobou hrou a zábavou.

Zápis pro šk. rok 2024/2025
Pozvánka
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa