235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Ve středu 9. září byla k radosti všech žáků a pedagogů naší školy s velkou slávou otevřena druhá část zrekonstruovaného školního hřiště. K velkému fotbalovému hřišti a atletickým sportovištím přibyla další krásná nová hřiště s umělým povrchem na míčové hry, tenis a horolezeckou ministěnou.

Slavnostního zahájení provozu se kromě žáků a učitelů naší školy zúčastnili i zástupci úřadu městské části, starosta Mgr. Ondřej Kolář, místostarosta Mgr. Jan Lacina, radní Ing. Roman Mejstřík, zástupci stavebního dozoru firmy SNEO a hlavní dodavatel stavby Milan Vopička. Pásku kromě nich a našeho pana ředitele Mgr. Mojmíra Dunděry přestřihli bývalí reprezentanti Československa. Diskař Imrich Bugár, fotbalista Karol Dobiaš a hokejista Richard Farda. Celým odpolednem nás provázeli a vítěze turnaje vyhlásili sportovní komentátor Václav Tittelbach a Edita Valentová, tisková mluvčí Prahy 6.

Pan starosta a reprezentanti se v následujícím miniturnaji ve vybíjené stali nehrajícími kapitány soutěžících družstev, která tvořili žáci 3. – 5. tříd.

A kdo zvítězil? To není důležité – důležitá je radost z nádherného sportoviště, které využije nejen škola, ale bude k dispozici také veřejnosti.

Za hřiště děkujeme Městské části Prahy 6 a dodavateli Sporttechnik Bohemia za jeho krásné provedení.

Vedení školy

« z 3 »
Zápis pro šk. rok 2024/2025
Pozvánka
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa