235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00
  • čtvrtek 14:00 – 15:00 hod. – mladší
  • čtvrtek 15:00 – 16:00 hod. – starší

přihlášky a více informací o kurzu naleznete na: http://www.ivalangerova.cz/praha-6/fzs-dedina

Tanec je nedílnou součástí různých společenských událostí. Patří k důležitým zdrojům zábavy, společenského života, ale i zdravého životního stylu. Učí ladnosti, eleganci, zlepšuje náladu, formuje postavu a zvyšuje fyzickou kondici. Pozitivních účinků má však mnohem více.  Proto propadnout tanci je velmi jednoduché. Stačí jediné – začít. Naučit se ho může každý. Nevěříte? Naše taneční škola Vám to ukáže, že na tanec není nikdy pozdě a tančit se dá bez ohledu na věk.

Kurzy probíhají v prostorách tělocvičny, vždy ve čtvrtek od 15:00 – 16:00 hodin.

Zde se malí tanečníci naučí základní kroky a variace standardních a latinsko-amerických tanců. Naučí se vnímat hudbu, koordinaci vlastního těla a hlavně mít radost z pohybu. Společenský tanec je pro děti velmi důležitý. V tomto věku se díky tanci naučí spoustu dovedností i slušnému chování. Nebudou se bát ukazovat sami sebe, co se naučili a stydět se před ostatními. Tancování určitým způsobem děti zařazuje do společnosti a přináší důležitý osobní rozvoj do dalších let.

Děti mají možnost dvakrát do roka předvést, co vše se naučily. Konají se pro ně a pro rodiče vystoupení v krásném divadelním prostředí.

Ty nejšikovnější dětičky postupem času čeká postup do výběrových skupin, kde se jejich znalosti o tanci prohloubí. Díky tomu se pak mohou protančit až do sportovního klubu a zúčastňovat tanečních soutěží. Dále naše taneční škola pořádá pro své žáky show, vystoupení a ukázky. Nechybí ani letní intenzivní taneční soustředění.

Zápis pro šk. rok 2024/2025
Pozvánka
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa