235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Vážení rodiče,

na základě pokynů zřizovatele v souvislosti s šířením koronaviru a s ohledem na ochranu zdraví dětí i pedagogů naší školy jsme se rozhodli pro zrušení květnového zájezdu do Anglie.

Aktuální situace se vzrůstajícím počtem nakažených nám ukazuje, že vycestovat do zahraničí je a v nejbližších měsících bude příliš rizikové. Vzhledem ke smlouvě uzavřené s CK Kristof jsme se museli rozhodnout rychle, neboť s prodlužujícím se čekáním a váháním by narůstaly storno poplatky, jež jsou součástí smlouvy, kterou jste přihlášením uzavřeli s cestovní kanceláří.

V současné chvíli činí storno poplatek 30% ceny zájezdu.

Přesunutí zájezdu na podzim jsme z několika důvodů zamítli. Nelze momentálně zaručit klidnou a bezpečnou situaci, pokud nevíme, jak se bude virová epidemie vyvíjet. Termín na přelomu října a listopadu, kdy bývá v Anglii velmi nepříznivé počasí a brzy se stmívá, není vhodný pro maximální naplnění programu. Hlavně ale velký počet účastníků tvoří žáci devátého ročníku, kteří již na podzim nebudou žáky naší školy. V tomto okamžiku nejsme schopni doplnit skupinu jinými zájemci, neboť v této nejisté době nevhodné k cestování nikdo jiný své děti nepřihlásí.

Věříme, že plně chápete naše rozhodnutí, ke kterému jsme dospěli v zájmu maximální ochrany zdraví našich žáků.

V Praze 6.3. 2020

Zápis pro šk. rok 2024/2025
Pozvánka
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa