235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Úterý 1. září 2015 bylo dnem, kdy 53 prvňáčků do klasických tříd a 23 do waldorfské třídy Základní školy Dědina začalo novou životní etapu, etapu žáka a studenta….

Rodiče s dětmi se shromáždili před školou a poté se společně s paními učitelkami vydali do sálu, kde pro ně byl připraven program.

Slavnostní začátek školního roku musel být rozdělen do dvou částí, protože program byl pro klasickou i waldorfskou skupinu prvňáčků odlišný a žáčci a rodiče by se najednou do sálu nevešli.

Ředitel školy Mgr. Mojmír Dunděra všechny přivítal prvním zvoněním a pronesl několik hřejivých slov jak k dětem, tak i k rodičům. Představil paní učitelku I. A Mgr. Kateřinu Vopěnkovu a paní učitelku I. B Mgr. Markétu Kadavou. Paní učitelky rozdaly dětem pamětní listy a žáci 9. ročníků předali květinu a popřáli hezké školní roky. Na závěr bylo připraveno krásné hudebně-taneční vystoupení školního souboru Musica e Danza pod vedením Mgr. Heleny Séquardtové.

Paní učitelky společně s dětmi i rodiči se poté přesunuli do svých tříd, kde byly pro děti připraveny nové učebnice, pomůcky i dárečky od Městské policie. Pak ještě několik úlovků – snímků vzácné životní chvíle a potom už hurá domů, užít zbytek prázdninového počasí.

Věříme, že nový školní rok bude ve znamení radosti a úspěchů.

« z 3 »
Zápis pro šk. rok 2024/2025
Pozvánka
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa