235 359 229
235 355 185
Žukovského 580/6, Praha, 161 00

Vážený pane řediteli,
jelikož u mojí dcery přetrvává nadšení ze Školy v přírodě, tak jsem se rozhodla Vám napsat krátký email – poděkování.

Nela chodí do 1.B k paní učitelce Pacnerové. Na ŠvP byli v termínu 23.-28.4.2017, Špindlerův Mlýn.

Popravdě jsem byla trochu vyděšená z termínu kvůli počasí, a také že pojedou 3 třídy a pouze 6 dospělých. Výsledek??? Jsem neskutečně mile překvapená, jak paní učitelky/družinářky zvládly organizaci, výlety, program na místě atd.
Bohužel nemohu jmenovat konkrétně, ale VELKÉ PODĚKOVÁNÍ patří paní Pacnerové, paní Kadavé, paní Žďárské a paní Gábině (dcera o ní mluví, bohužel příjmení zapoměla) a samozřejmě i dalším, jejichž jména neznám a bez nichž by tato akce nebyla tou akcí, ze které si děti odnesly spousty zážitků!

Za prvé by si každý měl uvědomit, že postarat se o cca 70 dětí v 6 dospělých je velmi náročný úkol. Sama mám 4 děti a chvílemi nevím, kde mi hlava stojí. A za druhé by si měl každý uvědomit, že to všichni dělají nad rámec svých povinností a částečně ve svém volném čase (dozor 24hod denně).

Tudíž, pokud budete mít možnost a já věřím, že se příležitost najde, tak prosím za nás spokojené rodiče (a určitě nejsem sama, neboť chválu jsem slyšela i od Nelinky kamarádů) a hlavně za hooodně spokojené děti  všem poděkujte.

Naše Nela a není sama už se těší na další ŠvP.

S přátelským pozdravem

Lucie OPLATKOVÁ

Zápis pro šk. rok 2024/2025
Pozvánka
Jak do školy 2024-2025
Školní systém, elektronická ŽK
Strava.cz - přihlášení
Jídelníček
Mapa spádovosti
Strava.cz - informace
3D model školy
Sportovní areál
Volná místa